Евра: Ако Сити спечели, ще бъде трудно да ги спрем


Н. Гавазов

Евра: Ако Сити спечели, ще бъде трудно да ги спрем

Десният защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра се опасява, че Манчестър Сити в случай на победа във Висшата лига на, може задълго да заеме доминираща позиция в английския футбол. В понеделник вечер „червените дяволи" ще се отправят към „Етихад Стейдиъм", където все още никой през сегашния сезон в Премиършип не е постигал победа. Но Юнайтед няма намерение да отстъпва, защото този момент може да се превърне в „златния век" на Сити.

„Внимание! Ако Сити спечели това първенство, ще бъде много трудно да ги спрем. Ние трябва да ги спрем преди да са започнали да печелят трофеи, защото могат да отидат далече. Именно така се раждат големите отбори - вземайки своя първи трофей. Да, миналата година победиха в Купата на Англия, но ако направят това и във Висшата лига, това ще им донесе прекалено много увереност. Успех в Премиършип ще преобърне страницата в тяхната история. Това ще е революция, а преди всички революции се извършваха от Юнайтед", сподели Евра за ESPN.

Ако ти играещ за Манчестър Юнайтед и си лидер или капитан, то такива моменти се явяват най-важните. Длъжен си да поемеш отговорността. Ако попитате мен или играчите коя титла е най-ценна, ще ви кажа, че е сегашната", каза още французинът.

 

  Сподели
72