Събуден от Барса - Торес унищожи КПР (видео)


И. Ангелов

Събуден от Барса - Торес унищожи КПР (видео)

Отборът на Челси прие Куинс Парк Рейнджърс в пореден кръг от Висшата лига на Англия, като домакините разпиляха своя опонент днес, вкарвайки шест гола. В отпускането си след попаденията обаче те позволиха на гостите да вкарат чрез Джибрил Сисе, който запази традицията си да вкара, или да бъде изгонен във всяка среща, която играе.

Герой днес бе Фернандо Торес, който вкара три от головете на Челси. Играчът на мача показва впечатляваща форма напоследък, а в тази среща той се оказа прекалено голяма хапка за устата на отбраната на КПР.

Всичко започна обаче с гол на Даниел Стъридж в 1-ата минута. Той опита да комбинира със съотборник в наказателното поле, но топката попадна отново в него, като той напредна към дъгата и стреля с неудобния си крак по прекрасен начин. Топката се фалцира в ъгъла на вратата неспасяемо.

В 13-ата минута Джон Тери вкара с глава след корнер. В 19-ата Фернандо Торес вкара първото си попадение. По подобие на гола си срещу Барселона, сега той отново бе изведен добре от Саломон Калу и не сбърка. След 6 минути Торес се повтори. Тук той се оказа на правилното място след неразбирателство в отбрана.

В 64-ата минута Торес вкара отново. Хуан Мата подаде страхотен пас зад отбраната, Торес напредна и излезе срещу вратаря, като фалцира топката от малак ъгъл за попадението. В 80-ата минута Флоран Малуда вкара лесен гол, а Джибрил Сисе завърши всичко с попадение за своите в 84-ата минута.

Победата донесе 61-ата точка на Челси, който сега е на 2 пред Тотнъм на 5-та позиция, като лондончани днес играят от 18:00.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
89