Лампард: Искам да направя като Скоулс и Гигс за Челси


И. Ангелов

Лампард: Искам да направя като Скоулс и Гигс за Челси

Франк Лампард от Челси заяви, че иска да повтори това, което Райън Гигс и Пол Скоулс правят за Манчестър Юнайтед. Той заяви, че иска да играе още няколко години на "Стамфорд Бридж". 33-годишният разкри, че е обмислял да напусне лигата преди години и да заиграе в чужбина, но не го е направил и сега иска още няколко години в Лондон.

The Daily Mirror цитира: "Обичам Челси и искам да остана тук повече от един сезон още. Вижте хора като Пол Скоулс и Райън Гигс. Вижте какво правят още за Манчестър Юнайтед, искам и аз така тук. Искам да повторя това."

"Преди около три години мислех да напусна Англия, но реших да се отдам на Челси. Може да видим какъв статут имат играчи, играли само в един тим, като Джон Тери и Стивън Джерард. Аз ще играя тук, докато ме искат, аз винаги ще съм щастлив да продължа."

"С възрастта ти не можеш да играеш по начин, както преди 5 или 6 години. Но аз чувствам, че мога да допринеса за тима. Чувствам се добре, свеж в тренировките и се наслаждавам на футбола си както винаги."

  Сподели
89