Чарли Адам пропуска остатъка от сезона


Н. Гавазов

Чарли Адам пропуска остатъка от сезона

Ливърпул официално потвърди, че полузащитникът Чарли Адам повече няма да може да играе през този сезон. В същото време стана ясно, че капитанът Стивън Джерард ще бъде готов за гостуването на Норич през уикенда. Стиви пропусна двубоя от предишния кръг срещу УБА, в който „червените" претърпяха поражение с резултат 0:1. Тогава Далглиш обясни, че това е „предпазна мярка".

Ливърпул реши да не рискува със състоянието на своя капитан в навечерието на финала за Купата на Англия, но в събота Джерард все пак ще може да се завърне на терена.

„При него всичко е наред. Ние казахме, че просто вземаме предпазни мерки, но сега той тренира нормално с останалите. Участваше в заниманията цяла седмица", заяви Далглиш на днешната си среща с представителите на медиите.

Мениджърът съобщи също така, че травмата на коляното на Чарли Адам, получена в мача срещу Куинс Парк Рейнджърс няма да позволи на шотландеца да доиграе остатъка от сезона. Възстановяването му може да отнеме около два месеца.

„На него му е необходима операция, но в този сезон той повече няма да може да играе. Ако някой е планирал да го вземе на Олимпиадата, той и за нея няма да бъде готов", добави наставникът на Ливърпул.

 

  Сподели
67