Ливърпул и Юнайтед следят исландски национал


Н. Гавазов

Ливърпул и Юнайтед следят исландски национал

Ливърпул, Евертън и Манчестър Юнайтед следят много внимателно звездата на Суонзи Сити Гилфи Сигурдсон, чийто клуб Хофенхайм оцени играча на 10 милиона паунда. Както е известно, „лебедите" взеха исландеца под наем от немския клуб през зимния трансферен прозорец. До този момент халфът влезе в игра 14 пъти и вкара 7 гола.

Вече стана ясно, че клубът от Бундеслигата иска да си върне Сигурдсон и залага на него през следващия сезон. Мечтата на Суонзи е да закупи атакуващият полузащитник и да продължи представянето си във Висшата лига на Англия.

Но в ситуацията може да се намесят много по-могъщи клубове, съобщава Daily Mirror. Самият Кени Далглиш наблюдава на живо изявите на исландеца по време на двубоя срещу Болтън през уикенда. Същото сториха и главният скаут на "червените дяволи" Мартин Фъргюсън и Джими Лъмсдън, който е част от треньорския щаб на Евертън.

Според Daily Mirror, Хофенхайм може да се раздели с 22-годишният футболист единствено, ако получи за него добра парична сума. А тя е не по-малко от 10 милион паунда, допълва изданието.

 

  Сподели
70