Манчини: Имаме още един шанс


Н. Гавазов

Манчини: Имаме още един шанс

Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини продължава да смята, че градският съперник Манчестър Юнайтед е с по-големи шансове за спечелване на титлата, отколкото воденият от него отбор. Както е известно, интригата за титлата в най-силното първенство на планетата отново се заплете и по всичко изглежда, че въпросът с победителя във Висшата лига на Англия ще се реши едва в последния кръг.

Докато „гражданите" подпечатаха билета на Уулвс за Чемпиъншип, „червените дяволи" загубиха две точки срещу Евертън на „Олд Трафорд" и по този начин хората на Сър Алекс позволиха на градския си съперник да се приближи на три пункта.

На 30 април Сити приема Юнайтед на „Етихад Стейдиъм" и при победа „гражданите" ще оглавят класирането. Манчини смята, че „червените дяволи" са с по-големи шансове за победа в шампионата.

„Юнайтед е с по-големи шансове от нас, защото нас ни очакват много трудни мачове. Аз съм доволен от нашата форма. Сега ни предстоят три срещи - с Юнайтед, Нюкасъл и КПР. Календарът на нашите конкуренти не е лесен, но не е толкова сложен, както нашия. Мисля, че ще получим още един шанс, от който трябва да се възползваме", сподели Манчини след мач с Уулвс.

 

  Сподели
88