Титлата ще се решава в Манчестър - Сити надви Уулвс (видео)


И. Ангелов

Титлата ще се решава в Манчестър - Сити надви Уулвс (видео)

Отборът на Уулвърхямптън Уондърърс прие Манчестър Сити в 35-я кръг на Висшата лига на Англия, като гостите надделяха с 2:0 днес. Това постави тима на 3 точки от върха, като победа над Манчестър Юнайтед в понеделник 30-ти април би означавало, че Сити ще се покачи на първо място по голова разлика. Ето че Висшата лига има какво да предложи до своя край и битката за титлата е отворена.

В тази среща Сити доминираше в началото и в края, но Уулвс имаха своите моменти, когато "гражданите" водеха само с 1 попадение. То падна в 27-ата минута, като го вкара Кун Агуеро. Той получи прекрасно центриране от Гаел Клиши и нямаше как да сбърка. Домакините натиснаха към края на първата част и началото на втората, но ударите им не споряха днес. Не трябва да се пренебрегват намесите на Джо Харт, който на 2 пъти успя да спаси по феноменален начин.

В 74-ата минута Самир Насри реши нещата след като Карлос Тевес му предостави топката. Този гол със сигурност запрати "вълците" в Чемпиъншип и остави шансове на Сити за титлата.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
124