О'Шей: Ако Юнайтед запази титлата си с тези деца, Бог да е на помощ на останалите


И. Ангелов

О'Шей: Ако Юнайтед запази титлата си с тези деца, Бог да е на помощ на останалите

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Джон О'Шей вярва, че тима е на прага на нова декада на доминация във Висшата лига. Бившият защитник настоява, че ако Юнайтед успее да вземе 13-ата си титла във Висшата лига през тази година, то това ще остави голям белег върху Манчестър Сити, Челси и Арсенал.

Шампионът според О'Шей се намира в транзитен сезон, в който се налагат множество младежи и липсва опит. Според бранителя Ман Сити е опуснал златна възможност. Според него тима на Роберто Манчини няма да може да се пребори с този проблем с години. Daily Star цитира:

"Ако можеш да спечелиш лигата в транзитен сезон, когато даваш шанс на младите играчи да се впишат в обстановката, тогава Бог да е на помощ на останалите отбори."

"С увереността, която децата ще получат от тази титла, те ще стават все по-добри и по-добри. Не, че Юнайтед е бил под нивото си тази година, но имаха тежки периоди. Тук обаче се прави нов отбор, а Сити похарчи куп пари за състава си, но няма отборния дух."

Някои от титулярните играчи през сезона за Юнайтед са Давид Де Хеа, Дани Уелбек, Рафаел, Том Клевърли, Крис Смолинг и Фил Джоунс, всички от които са под 22 годишни.

  Сподели
78