КПР донесе ново разочарование на Тотнъм (видео)


И. Ангелов

КПР донесе ново разочарование на Тотнъм (видео)

Отборът на Куинс Парк Рейнджърс прие Тотнъм в пореден мач от Висшата лига на Англия, като на своя "Лофтъс Роуд" тима успя да надделее с минималното 1:0. Това стана благодарение на попадението на Адел Таарабт, който в процеса на мача бе изгонен изключително леко и донякъде неразбираемо. Отново съдийството не бе на нужното ниво, както напоследък се случва в Англия.

В 24-ата минута Таарабт вкара своето попадение. Това бе съобразително изпълнение от свободен удар по няколко причини. От една страна младежът изигра бързо топката и не остави достатъчно време на Брад Фридел да се подготви за удар, но от друга страна и слънцето пречеше на вратаря. Таарабт вдигна топката така, че слънцето да попречи на виждането на играча, като не вложи много сила в удара си, но насочи топката перфектно и вкара.

Бейл и Дефоу можеха да изравнят до края на полувремето, но ударите им не споряха днес, а Тотнъм изглеждаше не във форма. В края на втората част тима получи помощ от изгонването на Адел Таарабт. Първоначално не стана ясно защо се случи това, но явно всичко стана заради разкарване на топката от играча.

Тотнъм натисна и започна да действа припряно, което не помагаше на тима. В един момент в 80-ата минута Гарет Бейл скочи в сектора с привърженици на КПР зад вратата, за да вземе топката и да я върне в игра. Това бе изключително рисков ход от негова страна, но нямаше последици. Резервата Джовани Дос Сантос имаше шанс да изравни в 87-ата минута, но и той не успя да стори това. В крайна сметка Тотнъм остана на 5-то място с 59 точки, а КПР дели 16-ата позиция с Уигън - 34 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94