Далглиш: Не разбирам, какъв е този шум около Ливърпул?


Н. Гавазов

Далглиш: Не разбирам, какъв е този шум около Ливърпул?

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш смята, че прекалено голямо значение се обръща на втората за последните седем дни визита на собственика на клуба Джон Хенри в Англия. Както е известно, последното пристигане на американския бизнесмен доведе до уволнението на Деймиън Комоли и началника на спортната медицина Питър Брукнер.

Освен това, по-рано беше съобщено, че Кени Далглиш трябва да представи на собственика писмен отчет за свършената досега работа и да се изготви план за действие. Според шотландският специалист, прекалено голямо внимание се обръща на посещенията на Джон Хенри и на това, какво се случва в клуба.

„Ние разговаряхме със собственика. Въобще, ние редовно се срещаме с него. Клубът му принадлежи и той може във всеки един момент да побеседва с който си поиска. Ние не афишираме относно повода за тези срещи и не мисля, че трябва да разказваме какво си говорим на тях. Това са наши лични неща и обсъждането им е против конфиденциалността"сподели за Sky Sports Далглиш.

„Изобщо не мога да разбера, поради какви причини се вдига толкова много шум, след като той като собственик има право да разговаря със своя мениджър. Това е толкова логично", каза още шотландецът.

 

  Сподели
103