Стенли посети тренировъчната база на Вила


П. Пенков

Стенли посети тренировъчната база на Вила

Българският капитан на Астън Вила Стилиян Петров посети за първи път тренировъчната база на клуба, след като разбра тежката си диагноза - остра левкемия. От този ден насам Стенли се подлага на редовно лечение, което за начало цели да спре развитието на опасната болест. Капитанът е намери сили да присъства на занимания на "Бодимур Хийт", за да поздрави мениджъра, съотборниците си и целия щаб на клуба.

"Стилиян ни посети на тренировъчното игрище, като изглеждаше позитивно настроен за това, което се случва с него и коварната болест. Беше прекрасно чувство да го видим. Той свали шапката си, под която се разкри обръсната му глава, но изглеждаше добре. Сигурен съм, че е напълно сигурен в добрия край и справянето с диагнозата," сподели помощния треньора на Астън Вила - Гордън Коуънс.



"Този позитивизъм се отразя и върху останалите момчета, които застават напълно зад неговата кауза. В името на Стилиян трябва да измъкнем клуба в положението, в което се намира в момента. През следващата седмица ни предстои труден сблъсък със Съндърланд, а по-късно и с борещия се за оцеляване Болтън," добави Коуънс.

  Сподели
157