Фърги: Манчини греши, титлата не е решена


И. Ангелов

Фърги: Манчини греши, титлата не е решена

Сър Алекс Фъргюсън призна, че никога през сезона не е почувствал, че битката за титлата в Англия, е била решена, въпреки твърденията на Роберто Манчини напоследък. Юнайтед претърпя шокираща загуба от Уигън през изминалия кръг и сега разликата между първите два тима е 2 точки.

Sunday Telegraph цитира: "Имахме 6 срещи до края и не мислехме, че всичко е свършило. Имахме важни мачове до края, като Уигън, Ман Сити и Съндърланд."

70-годишният посочи мачът с Евертън като сложен за печелене в последните мачове, но настоя, че задачата е изпълнима: "Евертън ще е тежък мач, защото те са в добра форма в момента. Това ще е труден опонент и ще се покаже силата на Висшата лига там. Ние знаем, че ще е трудно и ще трябва да държим темпо в срещата."

"Нямам съмнения за темперамента на играчите. Мисля, че там има достатъчно опит."

Сър Алекс си припомни и изпълненият с обрати сезон 2009, когато Ливърпул бе близо до първото място: "Случва се и сме наясно с това. Преди две-три години Ливърпул ни победи на "Олд Трафорд" с 4:1, помните ли? Онзи гений Бенитес тогава заяви, че е планирал да ни бият така с дълги топки зад отбраната."

  Сподели
77