Сър Алекс беснее: Съдията ни ощети!


Н. Гавазов

Сър Алекс беснее: Съдията ни ощети!

Мениджърът на Манчестръ Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън остана недоволен от съдийството в срещата от 33-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Уигън. Както е известно, лидерът в класирането изненадващо загуби с 0:1 от един от аутсайдерите, а до поражението се стигна след поредица от груби съдийски грешки, които ощетиха „червените дяволи".

„Фигероа определено игра с ръка. Това не е този случай, когато топката случайно попада в ръката на един футболист от близко разстояние. Разстоянието до него беше 15 метра. Това е очевидна дузпа. Много разочароващо решение на арбитъра", заяви Сър Алекс за ВВС.

„Но това не ни оправдава, защото играхме лошо. Нанесохме един единствен удар в очертанията на вратата през целия мач и постоянно губехме единоборствата. Смятам, че Уигън заема неправилната позиция в таблицата за класиране, защото те показват отлична игра. Трябва да им дадем дължимото - те са много добър отбор", каза още шотландският специалист.

„Няма никакво съмнение, че искахме да спечелим тази среща, но отчитайки положението си преди два месеца, ние се намираме в не лоша ситуация. Вече говорих, че ние и Сити ще губим точки и това е нещо нормално", завършва Сър Алекс.

 

  Сподели
64