Кийн: Няма причина да не победим Ливърпул


Н. Гавазов

Кийн: Няма причина да не победим Ливърпул

Мениджърът на Блекбърн Стив Кийн смята, че участието на Ливърпул в Купата на Англия ще може да помогне на воденият от него отбор. Както е известно, след три поредни загуби Роувърс отново се смъкна в зоната на изпадащите и предстоящият мач с „червените" може да окаже съществено влияние върху борбата за запазване на елитния статут на тима.

Наставникът на Блекбърн смята, че сега е най-доброто време за победа над Ливърпул , който се представя блестящо в турнирите за купите, но във Висшата лига мърсисайдци търпят поражение след поражение.

„Няма никакви причини, които да ни попречат да победим Ливърпул. Направихме това през миналия сезон и сериозно разчитаме да повторим това. За треньорския щаб и играчите на Ливърпул представянето в Купата за Англия е приоритет, поради това сега е най-доброто време да се срещнем с тях. Трудно ще е на отбора на Далглиш да забрави в нашия мач полуфинала, който им предстои, така че ние смятаме да се възползваме от ситуацията. Ливърпул е прекрасен отбор, с добри футболисти, но определено не му върви", заяви Кийн за Sky Sports.

 

  Сподели
89