Диаби: Благодаря на Венгер за подръжката


Н. Гавазов

Диаби: Благодаря на Венгер за подръжката

Полузащитникът на Арсенал Абу Диаби призна, че продължава да се възстановява от контузията, но също така изказа и своите благодарности към мениджъра си Арсен Венгер за доверието от страна на французина. Както е известно, през сегашния сезон на Висшата лига на Англия 26-годишният футболист е рекордьор по количеството получени травми и все още не е записал мач в титулярния състав. В момента Диаби дори продължава лечението си от поредната травма.

На една от последните си пресконференции Арсен Венгер похвали своя съотечественик и заяви, че в бъдеще очаква от него да стане важен играч за отбора.

Диаби благодари на своя треньор за топлите думи.

„Длъжен съм да съхраня своята концентрация и да продължавам да работя над своето възстановяване. Футболът сам по себе си се явява мотивиращ за мен, защото го обичам. Но освен това, аз имам до себе си моето семейство, съотборници, мениджър и медицински персонал - всички те ми помагат много. Думите на Венгер са също огромна мотивация за мен. Искам да му благодаря и да докажа, че той е прав", заяви Диаби за Arsenal Player.

 

  Сподели
76