В съблекалнята на Сити се стигнало до бой


Н. Гавазов

В съблекалнята на Сити се стигнало до бой

Двамата футболисти на Манчестър Сити - нападателят Марио Балотели и полузащитникът Яя Туре едва не се сбили в съблекалнята на отбора след съботната среща от 31-я кръг на Висшата лига на Англия срещу Съндърланд, съобщава The Telegraph. Както е известно, в този мач „гражданите" за първи път от началото на сезона загубиха точки у дома си и дори бяха изправени пред загуба.

Балотели започна да нервничи още на терена, опитвайки се да отнеме от Коларов правото за изпълнение на пряк свободен удар - италианецът се успокои едва след намесата на капитана Венсан Компани.

Балотели, който в двубоя оформи дубъл отново е проявил своя темперамент в съблекалнята, когато Яя Туре се опитал да укори 21-годишният италианец. Марио се „запалил" и скочил на един от лидерите от отбора, но тогава се намесил Коло Туре, който защитил своя брат.

Това не е единственият случай, когато Балотели открито влиза в конфликт със своите съотборници. По-рано Марио се спречка с Боатенг и Мика Ричардс, а съботният инцидент отново отприщи вълната от слухове, че през лятото Манчини може да се раздели с Балотели.

 

  Сподели
79