Виейра продължава с диверсионната си работа срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Виейра продължава с диверсионната си работа срещу Юнайтед

Бившият полузащитник на Манчестър Сити Патрик Виейра отново пое риска да си навлече гнева на Сър Алекс Фъргюсън, заявявайки че Манчестър Юнайтед се ползва с „определено преимущество" на реферите. Както е известно, по-рано французинът си позволи да определи завръщането на Пол Скоулс като слабост на „червените дяволи". Тогава мениджърът на шампионите реагира остро, напомняйки на „гражданите" историята с Тевес и това, че само преди няколко месеца Манчини беше заявил, че вратите за Карлос са затворени завинаги.

На свой ред Виейра продължи със своята диверсионна работа срещу Юнайтед и днес французинът коментира, че реферите се боят да вземат решения в полза на съперниците на шампионите, визирайки последната среща на лидера в класирането на Висшата лига на Англия срещу Фулъм, когато Майкъл Оливър не отсъди дузпа за нарушение на Карик срещу Дани Мърфи в края на мача.

„Когато Юнайтед играе у дома си, той получава известно преимущество, което няма нито един друг отбор. Когато ти отиваш на гости на Юнайтед, Реал, Барселона или Милан, реферите винаги трудно приемат решения против такива отбори. Това се получава на практика. Това е черта на отборите, които постоянно побеждават. За да имаме и ние (Б.ред. Сити) това предимство, трябва да започнем да побеждаваме", заяви Виейра за ESPN.

 

  Сподели
98