Ди Матео: Разочаровани сме


Н. Гавазов

Ди Матео: Разочаровани сме

След загубата от Манчестър Сити с 1:2 на „Етихад Стейдиъм", временният наставник на Челси Роберто Ди Матео изрази своята увереност, че воденият от него отбор ще успее да се класира в топ 4 на Висшата лига на Англия. Както е известно, гостите от Лондон поведоха в резултата, но загубиха преимуществото си в последните 12 минути на мача.

„Разочаровани сме. Няма никакво съмнение, ние очаквахме тежък мач и като цяло се справихме със задачата си. Грамотно се отбранявахме и дузпата срещу нас беше прекалено сурово наказание, въпреки че топката наистина попадна в ръката на Есиен. Но независимо от неуспеха, гледаме позитивно напред", заяви Ди Матео за ВВС.

„Преди две седмици изоставахме от третото място на седем точки, а сега сме на шест. Смятам, че се движим в нужната посока и доказахме, че може да се сражаваме с най-добрите отбори от Лигата. Проведохме много добър мач и сме разочаровани, че не успяхме да си тръгнем поне с една точка", каза още италианският специалист.

„Торес се намира във великолепна форма и отчитайки играта му в неделя, аз го поставих в стартовия състав. Отделно ще отбележа, че Дидие също няма проблеми и всичко е въпрос на ротация. Утре ще оценя състоянието на отбора и играчите, а след това ще взема решение относно играчите, които ще започнат мача в събота", допълни Ди Матео.

 

  Сподели
80