Венгер: Извлякохме си уроци от кризата, в която се намирахме


Н. Гавазов

Венгер: Извлякохме си уроци от кризата, в която се намирахме

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер коментира срещата от 29-я кръг на Висшата лига на Англия против Евертън. Както е известно, гостите от Лондон откриха резултата в осмата на минута чрез Вермален и въпреки опитите на „карамелите" за обрат в мача, хораат на Арсен Венгер успяха да запазят преднината си и да грабнат трите точки, благодарение на което се изкачиха на третото място в таблицата за класиране.

„Това беше много сериозен тест за Арсенал, защото Евертън загуби от Ливърпул и сега имаше голяма нужда от точки. Това е много силен отбор, който може да победи всеки един отбор. Смятам, че играхме много добре. Положението в таблицата за класиране винаги влияе добре на играчите - увереността идва благодарение на резултатите. И сега тя дойде при нас, след като резултатите се подобриха", заяви Венгер след мача.

„Когато гледаш програмата, винаги знаеш къде би могъл да загубиш точки. Във всеки мач до края на сезона ние трябва да останем концентрирани и аз вярвам, че ние си извлякохме уроци от спада, в който се намирахме", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
188