Виейра: Завръщането на Скоулс показва слабостта на Юнайтед


Н. Гавазов

Виейра: Завръщането на Скоулс показва слабостта на Юнайтед

Патрик Виейра заяви, че завръщането на Пол Скоулс говори за слабост на Манчестър Юнайтед. Според французина, след няколко години „червените дяволи" трудно ще се борят за титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, бившият английски национал прекрати кариерата си в кря на миналия сезон, преди да направи изненадващото си завръщане на терена на 37-годишна възраст.

Виейра, който през 2011 година също закачи обувките си на пирона и сега отговаря за развитието на футбола в Манчестър Сити има огромно уважение към стария си противник, но французинът смята, че в момента Юнайтед има проблеми с развитието на следващото си поколение на „Олд Трафорд".

„Аз обичам и се възхищавам на Пол Скоулс. Той е един от най-добрите английски играчи за последните години и неговото завръщане действително помогна на Манчестър Юнайтед", заяви Виейра за The Telegraph.

"Но това показва също така слабостта на Манчестър Юнайтед, защото там се принудиха да върнат и да разчитат на играч, който е на 37 години. Аз смятам, че през следващите няколко години на тях ще им е много трудно да си съперничат с другите отбори, тъй като завръщането на Скоулс означава, че те нямат таланти, готови да заменят ветерана", каза още французинът.

 

  Сподели
81