Еванс ще подкрепя Челси в сряда


Н. Гавазов

Еванс ще подкрепя Челси в сряда

Джони Еванс ще се превърне във фен на Челси в сряда, когато лондончани се изправят срещу Манчестър Сити в среща от 29-я кръг на Висшата ига на Англия. Въпреки, че надеждите на „сините" за преследване на титлата отдавна изчезнаха, след уволнението на Андре Вилаш-Боаш лондончани отново са във възход. Челси успя да заличи пасива срещу Наполи и да отстрани „партенопеите" от осминафиналите на Шампионската лига.

Този успех беше последван от 5:2 срещу Лестър в мач от четвъртфиналите на Купата на Англия, в който Фернандо Торес най-после се отпуши.

Следващото голямо изпитание за лондончани ще бъде срещу Манчестър Сити в сряда, в мач, който може да има решаващо значение за сезона на отбора от „Стамфорд Бридж", който се намира на пето място в класирането на три точки от четвъртия Арсенал и един добър резултат срещу „гражданите" ще увеличи шансовете на столичния тим да се пребори за място в Топ 4.

„В сряда мачът ще бъде много важен. Ние си свършихме работата и сега Сити е под голям натиск. Челси постигна няколко добри победи, така че може би духът им е добър и те ще излязат за мача в доста добро настроение", цитира Sky Sports думите на Еванс.

 

  Сподели
86