Еванс: Най-накрая вкарах за Юнайтед!


Н. Гавазов

Еванс: Най-накрая вкарах за Юнайтед!

Защитникът на Манчестър Юнайтед Джони Еванс остана изключително щастлив, че в своя 119-ти мач за клуба най-накрая откри головата си сметка за „червените дяволи". Както е известно, попадението на бранителя в 21-та минута на мача на „Молню" постави началото на разгрома на Уулвс и потвърди намеренията на хората на Сър Алекс да не отстъпват от лидерската позиция във Висшата лига на Англия.

„Да, моята статистика не изглежда много добра, но аз съм радостен за този гол!", призна Джони.

„Майкъл Карик ми поднесе цялото блюдо на сребърен поднос. Изобщо не планирах да празнувам гола и само бягах, а момчетата се смееха над изражението ми, на което беше изписан лек шок. Аз ще запазя фланелката си за спомен", каза още бранителят.

Еванс не пропусна също така да отбележи великолепната игра на Антонио Валенсия, който бе един от най-добрите в мача с „вълците".

„Той демонстрира прекрасна игра по време на целия мач. Той е великолепен! Той даде всичко в тази игра. Неговото завръщане беше рисковано, защото пропусна няколко месеца, но той работи упорито и на практика много бързо набра отлична форма", допълни Еванс.

 

  Сподели
66