Торес: Имах нужда от тези голове


Н. Гавазов

Торес: Имах нужда от тези голове

Нападателят на Челси Фернандо Торес не беше на себе си след като се разписа два пъти във вратата на Лестър в четвртфинален мач от Купата на Англия и по този начин прекъсна головата си суша. Ел Ниньо беше бурно аплодиран от феновете на „сините", а след мача испанският национал призна, че се е нуждаел от тези две попадения.

„Имах нужда от тези голове. Работех много здраво, за да ги постигна. В последните месеци отборът подобри играта си. Футболистите се раздават повече и това си личи, особено в последните два-три мача. Аз също се чувствам по-добре. Досега играех на ниво, но не успявах да се разпиша. Доволен съм, че вече и това се случи. Мисля, че сега създаваме повече голови положения и това помага да бележим повече. Може би в края на мача се отпуснахме малко и допуснахме два гола, но иначе се справихме доста добре и в защита", цитира Sky Sports думите на Торес.

„Мисля, че сезонът е добър за мен, въпреки че не вкарвам много голове. За мен е много важна подкрепата, която имам от феновете и съотборниците ми. Мисля, че помагам на отбора и в същото време съм благодарен на Челси за всичко, което прави за мен. Сега идват някои важни мачове в края на сезона и трябва ги спечелим", каза още нападателят.

 

  Сподели
63