Далглиш: Джерард е фантастичен играч


Н. Гавазов

Далглиш: Джерард е фантастичен играч

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш сподели своите впечатления от пренесения мач от 26-я кръг на Висшата лига на Англия с Евертън, в който неговите възпитаници постигнаха класическа победа с 3:0. В герой на мача се превърна капитанът на „червените" Стивън Джерард, който реализира хеттрик и по този начин влезе в историята, като един от малкото играчи вкарвали три гола в дербито на Мърсисайд.

„Не мисля, че някой може да се съмнява в лидерските качества на Стивън Джерард. Той е фантастичен играч за отбора и такъв ще си остане. Трябва да му отдадем дължимото. Всичките три гола се получиха фантастични. Нямам никакви думи за да опиша играта на Джерард", заяви Далглиш за ВВС.

„Срещу нас имахме много труден противник, тъй като в последно време Евертън се представяше наистина много добре. Резултатът наистина отразява играта ни на терена и ние сме много доволни от този страхотен успех, който постигнахме. Получихме великолепна награда за това, което свършихме и всички ние сме много доволни", каза още мениджърът на Ливърпул.

„За нас сезонът все още не е завършил. Ние трябва да направим всичко възможно, за да спечелим повече мачове до края. Ако продължим да показваме тази игра и занапред, аз съм уверен, че това ще се отрази положително на нас", допълни Далглиш.

 

  Сподели
65