Сър Алекс: Юнайтед ще става все по-добър


Н. Гавазов

Сър Алекс: Юнайтед ще става все по-добър

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че воденият от него отбор ще става все по-добър и силен в надпреварата за титлата във Висшата лига на Англия. Както е известно, вчера шампионите победиха по категоричен начин Тотнъм на „Уайт Харт Лейн" и се приближиха отново на две точки зад лидера Манчестър Сити.

Шотландският специалист описа мача срещу „шпорите" като най-силният от началото на сезона.

„Ние се намираме в много добра позиция", заяви Сър Алекс, чиито отбор е изправен пред подсилване със завръщането в строя на Смолинг, Клевърли, Валенсия и Валенсия.

„Ще разчитаме на Смолинг в четвъртък, Клевърли ще бъде готов за следващата неделя, а Валенсия след десет дни. Ако отбора се разшири и стане по-голям, това ще ни даде и по-голям шанс", заяви Сър Алекс за Magic 1152.

Каузата на Юнайтед също така е подпомогната от Давид Де Хеа, който най-накрая започва да изглежда като вратар, за когото са заплатени 18 милиона паунда. Стражът на „червените дяволи" направи отново добър мач, което съдейства за победата на „Уайт Харт Лейн".

„Освен, че е фантастичен и брилянтен, момчето започва да става все по-сигурен. Миналата седмица в Норич направи две - три невероятни спасявания и срещу Тотнъм ги повтори. Мачът срещу „шпорите" беше невероятен. Бих казал, че това е най-трудният мач от началото на сезона. Те загубиха само един двубой от началото на сезона, но това е величината на нашето предизвикателство - играхме добре, изтикахме ги в тяхната половина, защитниците ни бяха непоколебими и в крайна сметка направихме разликата", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
85