Сити без проблеми над Болтън (видео)


И. Ангелов

Сити без проблеми над Болтън (видео)

Лидерът във Висшата лига на Англия Манчестър Сити прие Болтън в пореден кръг на първенството, като си гарантира първото място дори Юнайтед да победи Тотнъм в дербито утре. Мачът на "Етихад Стейдиъм" завърши при резултат 2:0, а за играч на мача бе избран Яя Туре, въпреки добрата игра на Адам Джонсън и Марио Балотели. Ман Сити изравни и рекордът на Юнайтед за мачове без загуба - 19.

Всичко започна с гол на Гаел Клиши в 23-ата минута. Всъщност той бе записан като автогол на Гретар Стейнсон, тъй като ударът от далечно разстояние бе отклонен от него във вратата. До края на полувремето Сити можеше да води убедително, но не се възползва, като и гредата помогна на гостите.

През втората част Балотели завърши фамозна атака на Адам Джонсън. Той взе топката на крилото, премина през двама, увлече вратаря и още един защитник, след което от аут линията върна с пета топката през краката на бранител, за да достигне тя до Балотели, който да вкара на празна врата. Това се случи в 69-ата минута и така бе оформен крайният резултат.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
97