Челси се нуждае от трима лидери на Порто


Н. Гавазов

Челси се нуждае от трима лидери на Порто

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш призна, че има интерес към трима играчи от бившия си клуб Порто. Както е известно, в миналия сезон португалският специалист завоюва с „драконите" четири трофея, с което заслужи интереса на Роман Абрамович и в крайна сметка се озова на „Стамфорд Бридж". На своето работно място Андре се захвана с мащабна реконструкция, която към момента е далече от своя край. Очаква се, че през лятото наставникът на „сините" ще се раздели с Малуда, Калу и Дрогба, а също и с няколко други играчи, след като по-рано клуба бе напуснат от Анелка и Алекс.

На мястото на отиващите се, Вилаш-Боаш смята да вземе трима познати играчи: нападателят Хълк, полузащитника Моутиньо и фланговия защитник Перейра.

„Ние имаме Калу и Малуда, но техните контракти са към своя край. Впрочем, Хуан мата и Даниел Стъридж ги виждам в отбора. Но лятото ще се освободи място, което трябва да бъде запълнено. Имаме нужда от един играч на фланга, който да бъде силен в единоборствата и за тази роля Хълк е идеален. Що се отнася до Перейра и Моутиньо, аз съм убеден, че тези футболисти имат сили да играят във Висшата лига на Англия и по-конкретно в Челси", заяви Вилаш-Боаш за португалската радиостанция TSF.

 

  Сподели
62