Вилаш-Боаш: Имам пълната подкрепа на Абрамович


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Имам пълната подкрепа на Абрамович

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че той запазва пълната подкрепа на собственика на „сините" Роман Абрамович, въпреки лошата форма на отбора. Както е известно, лондончани се намират на пето място в класирането на Висшата лига на Англия и по всичко изглежда, че ще изхвърчат от Шампионската лига след загубата с 1:3 от Наполи във вторник.

Бъдещето на 34-годишният специалист е обект на спекулации през последните няколко седмици, а някои медии дори твърдят, че в съблекалнята на отбора има раздори и несъгласие на лидерите с тактиката и методите на работа на португалеца.

На въпроса, дали мениджърът на Челси има все още подкрепата на Роман Абрамович, Вилаш-Боаш заяви на пресконференция в четвъртък следобед, че продължава да е ползва с доверието на своя работодател.

„Да, имам пълната подкрепа на г-н Абрамович", заяви наставникът на Челси.

„Вече разговарях с лицата, които стоят близо до него. Той е разочарован и вече ме попита по какъв начин работим и строя отбора, което аз обясних подробно", каза още португалецът.

Вилаш-Боаш отрече слуховете, че в съблекалнята на Челси има бунт и той се намира в конфликт с Ашли Коул.

„Това изобщо не отговаря на истината. Не започна мача в Италия, защото имаше само две тренировки преди мача, а това влияе върху процеса на подбор", допълни мениджърът на Челси.

 

  Сподели
75