Тевес най-после се извини


Н. Гавазов

Тевес най-после се извини

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес поднесе извинения за своето поведение, а също така оттегли апелацията си относно глобата в размер на шест седмични заплати. Както е известно, аржентинецът прекара повече от три месеца в родината си, където пристигна без разрешение на клуба след скандал с мениджъра на „гражданите" Роберто Манчини.

Миналата седмица Карлос се завърна в Манчестър с желание отново да играе за Сити.

До този момент Тевес не беше възобновявал тренировките си с първия отбор - той всеки ден пристигаше на базата на Сити в ранния следобед и се занимаваше индивидуално. За да бъде конфликтът окончателно приключен, Тевес трябваше да се извини и да се помири с Манчини.

Във вторник, когато аржентинецът пристигна на базата на клуба той побеседва с директора по футбола Брайън Марууд и част от персонала на Сити и в резултат реши да се извини. Не пред Манчини, а пред „всички".

„Аз искам да поднеса своите дълбоки и искрени извинения към всички, които подведох или които огорчих с моите постъпки през последните няколко месеца. Искам да се съсредоточа върху играта си за Манчестър Сити", се казва в изявлението на Тевес.

Също така стана ясно, че Карлос е оттеглил апелацията си относно глобата от 1,2 милиона паунда. Висшата лига на Англия трябваше да разгледа протеста на аржентинеца до няколко дни, но Тевес явно е решил окончателно да изглади отношенията си със Сити.

 

  Сподели
84