Венгер: Нашият трофей е място в топ 4


Н. Гавазов

Венгер: Нашият трофей е място в топ 4

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер призова запалянковците на клуба да оценят местата в зона „Шампионска лига" като спечелен трофей на отбора, съобщава The Guardian. Както е известно, миналата седмица се превърна в голямо разочарование за феновете на „артилеристите". Най-напред възпитаниците на френския специалист бяха пометени от Милан в първа среща от 1/8-финалите на Шампионската лига, а след това излетяха от Купата на Англия, губейки с 0:2 от Съндърланд.

По такъв начин прд Арсенал се очертава седми пореден сезон без трофеи. Единственото, за което „артилеристите" остана да се преборят е място в топ 4 на Висшата лига на Англия, което ще осигури участие на отбора в следващото издание на Шампионската лига.

„Нашите трофеи ще станат завоюване на място в първата четворка. Това все още е възможно. Аз съм убеден, че това е жизнено важна задача и трябва да се съсредоточим върху нейното изпълнение", цитира The Guardian думите на Венгер.

„Когато всички играчи са в строя, ние сме в състояние да изпълним най-високите задачи. И сме готови да добавим футболисти за изпълнението на тези задачи. Но в момента не градим планове за следващия сезон и сме съсредоточени единствено за следващия мач", каза още наставникът на Арсенал.

 

  Сподели
78