Тевес пристигна в Манчестър


Н. Гавазов

Тевес пристигна в Манчестър

Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес пристигна в Англия и в сряда ще възобнови тренировки със своите съотборници, съобщи Reuters. Както е известно, преди три месеца 28-годишният футболист излетя за родината си без да получи разрешение от своя клуб. След като обаче Сити не успя да го продаде през януари, двете страни затоплиха отношенията си и Тевес се съгласи да се завърне. Според Reuters, във вторник сутринта Карлос заедно със семейството си е пристигнал в Париж, откъдето с друг полет е излетял за Манчестър.

Нападателят не желае да се извини пред Манчини, но въпреки това обяви, че иска да помогне на Сити да спечели титлата във Висшата лига на Англия. Вчера аржентинецът даде голямо интервю за Fox Sports, в което потвърди желанието си да играе за отбора.

„Тренирах самостоятелно. Знам, че мога да се върна на терена в следващите две седмици. Готов съм да играя. Сити няма нужда да ме кара да тренирам по два пъти на ден. Готов съм и без да правя това. С нетърпение очаквам завръщането си на терена и знам, че ще играя още по-добре, откогато и да е", заяви Тевес.

„Обичам английското първенство. Аз смятам, че то е най-доброто в целия свят. Признавам си, че не ми харесва да играя по Коледа или Нова година. Това ми тежи много", допълни нападателя.

„Аз искам да се завърна в Манчестър и отново да спечеля доверието на феновете. Хората ми обърнаха гръб, но ги разбирам и това е нещо нормално. Зная, че ситуацията трябва да се промени. Ням да бъде лесно, но това е добро изпитание за мен", завърши интервюто си Тевес.

 

  Сподели
78