Тевес пред завръщане в Манчестър Сити


Н. Гавазов

Тевес пред завръщане в Манчестър Сити

Представителят на нападателя Карлос Тевес потвърди, че неговият клиент води преговори за завръщане към игра за Манчестър Сити. Това може да се случи в най-близко време, а според някои британски медии още в следващите 48 часа. Както е известно, аржентинецът не играе за „гражданите" от септември, когато в среща от втория кръг на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен отказа да излезе и да загрява край тъч-линията.

След като бе глобен и отстранен от отбора, на 7 ноември Тевес напусна тренировъчната база на тима и отлетя за родината си, където се намира и досега.

След неделния мач от Висшата лига на Англия против Астън Вила мениджърът на „гражданите" Роберто Манчини, чиито възпитаници в последно време много трудно успяват да бележат голове призна, че е готов да прости на Тевес, ако нападателят поднесе своите извинения.

Пол Маккарти, който заедно с Кия Джурабчиян представлява интересите на Тевес потвърди в интервю за Sky Sports, че страните действително водят преговори.

„Преговорите са много интензивни и през последните десет дни обсъдихме много неща. В нашите отношения настъпва взаимно затопляне. Карлос иска да се върне и да започне да играе, а Роберто е готов да го приеме. Остава единствено Карлос да набере необходимата физическа форма. Той иска да помогне на Сити да спечели титлата", съобщи Маккарти.

 

  Сподели
65