Вилаш-Боаш: Това е истински кошмар


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш: Това е истински кошмар

Андре Вилаш-Боаш се оплака от лошата серия, в която се намира Челси след днешната загуба с 0:2 от Евертън в среща от 25-я кръг на Висшата лига на Англия. Както е известно, лондончани са четвърти мач без победа и вече се намират извън топ 4, а след злополучния двубой на „Гудисън Парк", Вилаш-Боаш и футболистите му бяха освирквани от собствените си фенове.

„Мисля, че това беше една от най-лошите ни игри от началото на сезона, да не кажа най-лошата. В нашата работа днес не може да се опрем на нищо положително.... Това е труден ден за нас и получихме много негативи от мача", заяви Вилаш-Боаш за ITV 1.

Спекулациите около бъдещето на португалския специалист се увеличиха през последните дни, когато стана ясно, че собственикът на Челси Роман Абрамович посети два пъти тренировките на отбора.

Вилаш-Боаш бе категоричен, че това не е оказало никакво влияние върху играта на възпитаниците му.

„Не, не очаквам никакви последици от това", допълни мениджъра на Челси.

Португалецът прояви също така равнодушие към негативните скандирания към него и заяви, че разбира чувството на безсилие на феновете.

„Това е част от нашата работа и добре разбирам нашите привърженици. В момента сме на пето място в класирането и това не ни удовлетворява по никакъв начин. Имахме затруднения в началото, а когато контролирахме играта, не успяхме да създадем достатъчно положения за гол. В крайна сметка, липсата на яснота ни наказа", каза още Вилаш-Боаш.

 

  Сподели
75