Далглиш: Не обвинявайте Суарес за всичко, което се случи днес


Н. Гавазов

Далглиш: Не обвинявайте Суарес за всичко, което се случи днес

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш след загубата от Манчестър Юнайтед в дербито на 25-я кръг на Висшата лига на Англия на „Олд Трафорд" не успя да отговори на своя колега Сър Алекс Фъргюсън относно постъпката на нападателя на мърсисайдци Луис Суарес. Както е известно, уругвайският национал, който за първи път се срещна със защитника на „червените дяволи" Патрис Евра след изтърпяване на дисквалификацията си от осем мача за расистки обиди към французина, отказа да стисне ръката на своя съперник преди първия съдийски сигнал.

На почивката двамата футболисти тръгнаха да изясняват своите отношения в тунела, а след края на мача гостите реагираха нервно на бурната радост от страна на Евра. Сър Алекс побърза да заяви: Суарес е позор за Ливърпул.

„Не знам защо Суарес не стисна ръката на Евра. Вярвам на думите ви, но то противоречи на това, което ми казаха. И не знам, какво още трябва да добавя. Аз не видях нищо такова. Мисля, че се прекалява с обвиненията към Луис Суарес за всичко, което се случи днес", заяви Далглиш за ITV1.

 

  Сподели
77