Суарес: Освиркванията на Олд Трафорд ще ме мотивират


И. Ангелов

Суарес: Освиркванията на Олд Трафорд ще ме мотивират

Луис Суарес от Ливърпул осъзнава, че ще е мишена на множество от освиркванията на феновете, когато Манчестър Юнайтед приема неговия тим на "Олд Трафорд" в следващия кръг на Висшата лига на Англия. Последния мач, в който Суарес игра срещу Юнайтед, той бе замесен в расистки скандал с Патрис Евра.

Суарес се завърна във Висшата лига от наказанието си в понеделник срещу Тотнъм, като реферът го спаси от ново тежко наказание. В една ситуация в която Скот Паркър скочи и изби топката от наказателното си поле с глава, Суарес изрита зверски играча в корема, за което бе санкциониран само с жълт картон. Това действие на съдията на "Анфийлд" по правило забранява на ФА да се намесва, тъй като играча е понесъл наказание в мача и то е видяно от рефера.

Radio Sport 890 цитира играча: "Не бях натъжен от случилото се с Евра. Знам какво направих, но има футболен закон, който гласи:'Каквото стане на терена, остава там.' Знам, че ще е напрегнато срещу Юнайтед, защото пак ще изляза срещу Евра. Но аз съм свикнал да ме освиркват."

"Надявам се да не стане нещо необичайно. Трябва да забравим случилото се. Знам, че феновете ще опитат да ме разконцентрират. Но трябва да им кажа, с омразата си те само ще ме мотивират."

  Сподели
86