Далглиш: Мястото на Суарес в Ливърпул не е гарантирано


Н. Гавазов

Далглиш: Мястото на Суарес в Ливърпул не е гарантирано

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш предупреди Луис Суарес, че мястото му в отбора не е гарантирано, когато изтече наказанието на нападателя. Уругвайският национал се завръща от дисквалификация от осем мача в понеделник, когато Тотнъм гостува на „Анфийлд" в двубой от Премиършип. Добрата форма на мърсисайдци след отстраняването на двата манчестърски клуба от Карлинг Къп и Купата на Англия поставя под въпрос автоматичното включване на Суарес сред титулярите за двубоя с „шпорите".

„Има много неща да се вземат в предвид, включително и факта, че Суарес не е играл повече от месец и това, как другите се справиха в негово отсъствие. Хубаво е когато има силна конкуренция", цитира Sky Sports думите на Далглиш.

Шотландският специалист обаче остава положително настроен, че Суарес все още може да има същото влияние върху съотборниците си, както преди наказанието.

„Независимо от това, което се случи преди, във всяка ситуация трябва да търсим положителното. За всички е страхотно, че Луис се завръща обратно в отбора. Той тренира от няколко седмици и поддържаше формата си, така че е фантастично за нас отново да го имаме", допълва наставника на мърсисайдци.

 

  Сподели
77