Вилаш-Боаш се притеснява от завръщане на Моуриньо


Н. Гавазов

Вилаш-Боаш се притеснява от завръщане на Моуриньо

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш призна, че ще бъде обезпокоен за своята работа, ако Жозе Моуриньо напусне Реал Мадрид. Както е известно, в последно време в медийното пространство упорито се носят слухове, че португалския специалист ще напусне Кралския клуб в края на сезона и ще се завърне на работа в любимата си Висша лига на Англия. Средствата за масова информация подозират, че Жозе възнамерява да оглави отбора от „Стамфорд Бридж".

Вилаш-Боаш, който бе асистент на Моуриньо в Порто, Челси и Интер смята, че всички мениджъри от Премиършип, включително и Сър Алекс Фъргюсън ще са обезпокоени от евентуалната загуба на работата си, ако Жозе бъде достъпен.

„Към дадения момент в нашия клуб няма свободни места и това е най-важното. Да, треньорът на Реал Мадрид в момента е трудоустроен. Той има ангажименти към най-добрия клуб в света. Единствено мога да кажа, че помня периода, когато бяхме без работа след раздялата си с Челси. Помня, как много отбори чукаха на вратата ни", заяви Вилаш-Боаш за Sky Sports.

„Така че треньор от нивото Жозе, който е номер едно в света го прави притегателен за всеки един клуб. Ако той остане без работа и се върне тук, уверен съм, че Сити, Юнайтед, Челси, Тотнъм. Ливърпул и Арсенал ще проявят интерес към него. Ето защо мога да кажа, че ние всички сме подложени под натиск. От Манчини до Сър Фъргюсън, от Далглиш до Хари Редна и така нататък", допълва португалският специалист.

 

  Сподели
69