Тери няма да играе срещу Юнайтед


Н. Гавазов

Тери няма да играе срещу Юнайтед

Мениджърът на Челси Андре Вилаш-Боаш заяви, че централният защитник Джон Тери няма да вземе участие в неделния мач от Висшата лига на Англия срещу Манчестър Юнайтед, заради травма. Както е известно, в неотдавнашния двубой на „сините" срещу Куинс Парк Рейнджърс в Купата на Англия целият отбор на противника се готвеше да се откаже от ръкостискане с Джон Тери, заради скандала на расистка основа между капитана на Челси и бранителя на КПР Антон Фърдинанд. Това предизвика намесата на Футболната асоциация на Англия (ФА), която даде разрешение процедурата да не се състои.

На Челси предстои двубой срещу Манчестър Юнайтед, в чийто редици се намира братът на Антон - Рио, който също така е съотборник на Тери в националния отбор. Този път на помощ на Джон дойде Андре Вилаш-Боаш, който заяви, че не поддържа днешното решение на ФА за отнемане на капитанската лента на Тери в „трите лъва". Освен това, португалският специалист изключи участието на защитника в двубоя с „червените дяволи" заради травма на коляното.

„Андре Вилаш-Боаш изключи участието на Тери в двубоя заради травма на коляното. Все още не е определен кок ще го замести", се казва в съобщение на официалната страница на Челси в Twitter.

 

  Сподели
79