Сър Алекс: Погба остава тук


Н. Гавазов

Сър Алекс: Погба остава тук

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън все още се надява да задържи младия полузащитник Пол Погба. Както е известно, 18-годишният футболист направи своя дебют във Висшата лига на Англия снощи срещу Стоук Сити. Това събитие дойде в деня, когато друг талант - Равел Морисън премина в Уест Хем, а в същото време бъдещето на Погба си остава една от най-горещите теми този сезон, тъй като договорът на играча изтича в края на кампанията.

Шампионите още не са убедили младежа да поднови своя контракт и лидерът в Серия А Ювентус е сред отборите, които изразиха своя интерес към тийнейджъра. Сър Алекс е наясно със спекулациите, но увери, че никой на „Олд Трафорд" не им обръща внимание. Според шотландския специалист Погба е показал, че иска да остане в Юнайтед и подновяването на договора му е само въпрос на уреждане на документи.

„Погба се справи много добре. Момчето е голям талант и има сериозна физика за 18-годишен футболист. Направо не мога да повярвам. Ние преговаряме с него, но нещата са малко сложни, защото смени агента си няколко пъти. Но момчето иска да остане и това е очевидно. Надявам се скоро да уредим въпроса", заяви Сър Алекс за ВВС.

 

  Сподели
81