Каут иска двоен успех срещу Манчестър


Н. Гавазов

Каут иска двоен успех срещу Манчестър

За нападателя на Ливърпул Дирк Каут няма да има нищо по-хубаво, ако отборът му успее да направи дубъл в мачовете си срещу Манчестър през тази седмица. След като преодоляха Сити в полуфинала за Карлинг Къп, сега на мърсисайдци им предстои да посрещнат в събота по обяд Юнайтед в двубой от четвъртия кръг на Купата на Англия. След успеха над „гражданите", играчите на Ливърпул са изпълнени с решителност да преодолеят друг труден съперник и според Каут, той и съотборниците му могат да го постигнат.

„Момчетата са повече от готови за уикенда. Ще бъде наистина страхотно, след като отстранихме Сити в Карлинг Къп, да елиминираме и Юнайтед в Купата на Англия. В сряда вечер изпълнихме нашата цел и сега ние ще положим същите усилия както срещу „гражданите" и съм убеден, че ще успеем. Наистина сме щастливи от факта, че достигнахме до „Уембли", но нека сега пренебрегнем това и да се съсредоточим върху следващият ни голям мач", заяви Каут за Sky Sports.

„Мисля, че няма да имаме проблеми с играта си през три дни - свикнахме да го правим, така както играхме преди в Европа. Хубаво е, че в една седмица имаме два големи мача и сме отчаяни да ги спечелим. Срещу Сити показахме, че сме в състояние да се конкурираме с най-силните отбори в Англия, а срещу Юнайтед ще го потвърдим", допълва холандецът.

 

  Сподели
92