Бъдещето на Росицки е под въпрос


Н. Гавазов

Бъдещето на Росицки е под въпрос

Агентът на полузащитника на Арсенал Томаш Росицки пристигна в Лондон, за да обсъди с мениджъра Арсен Венгер възможният трансфер на играча в друг клуб. Независимо от летните продажби на Самир Насри и Сеск Фабрегас, през сегашния сезон във Висшата лига на Англия Росицки започна като титуляр в едва пет мача на „артилеристите".

Самият футболист не е доволен от това развитие на нещата, още повече, че за разлика от предишни сезони този път чехът успя да избегне травмите. В последно време се появиха слухове за евентуалното преминаване на Росицки във Фулъм или Волфсбург, а ситуацията става още по-заплетена, тъй като договорът на 31-годишния чех с Арсенал изтича в края на сезона и в момента „артилеристите" имат последна възможност да получат някакви пари за Томаш.

„Фулъм - това са просто слухове. Аз имам намерение да поприказвам с Арсен Венгер и дотогава не искам да коментирам каквото и да е било. Не искам да правя прогнози пред пресата. Ще действам в зависимост от фактите и ще кажа своята позиция след като стане известен резултата от нашата среща", заяви Павел Пашка за Sky Sports.

 

  Сподели
150