Нани може да не играе срещу Ливърпул


Н. Гавазов

Нани може да не играе срещу Ливърпул

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Нани може да не вземе участие в срещата от 1/16-финалите за Купата на Англия срещу Ливърпул, заради травма получена в мача от 22-я кръг на Висшата лига на Англия с Арсенал, съобщава Daily Mail. Както става ясно от изданието, пълното възстановяване на португалеца, който се сблъска със защитника на „артилеристите" Лоран Коншчелни може да отнеме две седмици. Последната дума ще имат докторите, след като завършват всички медицински тестове на Нани.

Тази новина със сигурност ще разтревожи наставника на „червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън, особено на фона на и без това препълнения лазарет на шампионите. Със сигурност за мача с мърсисайдци отпада Рио Фърдинанд, а под въпрос е участието на Фил Джоунс, Уейн Рууни и Майкъл Карик. Относно Евра, който също се контузи срещу Арсенал новините са, че травмата на французина е лека.

Двубоят с Ливърпул е в събота, 28 януари. Любопитното е, че рефер на двубоя ще бъде Мартин Аткинсън, който от 11 месеца не е обслужвал мачове на Юнайтед.

 

  Сподели
88