Скоулс прогнозира, че Юнайтед ще спечели титлата


Н. Гавазов

Скоулс прогнозира, че Юнайтед ще спечели титлата

Пол Скоулс изрази своята увереност, че Манчестър Юнайтед ще преодолее дистанцията в класирането от Манчестър Сити и ще завърши сезона като шампион на Англия. Както е известно, полузащитникът влезе като резерва по време на вчерашната победа на „червените дяволи" над Арсенал с 2:1, благодарение на която шампионите продължават борбата за титлата.

„Аз не мисля, че помогнах много", заяви Скоулс пред Sky Sports, въпреки че според специалистите, Сър Алекс е пуснал полузащитника в най-удачния момент, точно когато младите футболисти на Юнайтед са имали нужда от спокойствие и сигурност.

„Борбата за титлата продължава и ние сме отново там, където бяхме, защото и двата отбора спечелиха срещите си. Но нашият мач бе по-труден, защото винаги е по-трудно да се играе като гост. До края на сезона остават три месеца и аз се надявам, че в неговия край ще бъдем на точното място", каза още Пол.

Запитан, дали той смята, че това означава спечелването на титлата, Скоулс отговори: „Да, това е планът".

„Очевидно е, че Сити се движи добре, но ние сме само на три точки зад тях и всичко може да се случи в края. Ние просто трябва да продължим да побеждаваме", каза още полузщитникът.

 

  Сподели
84