Болтън се възползва от слабата отбрана на Ливърпул (видео)


И. Ангелов

Болтън се възползва от слабата отбрана на Ливърпул (видео)

Отборът на Болтън посрещна Ливърпул в пореден кръг от Висшата лига на Англия и успя да надделее с 3:1 над именития си съперник, макар през сезона да показваше изключително слаби мачове. Домакините решиха срещата рано днес, а Мартин Петров направи добро представяне. В една ситуация в 82-ата минута той прокара топката между краката на Джонсън, след което центрира и топката се озова в наказателното, спряна от Шкъртел, като останаха съмнения за игра с ръка.

Кевин Дейвис откри още в 4-ата минута. Голът може да се припише на лошите действия на Шкъртел и Агер, а асистенцията грабна Н'Гог. В 29-ата минута Рио-Кокър удвои. Той завърши от близо паса на Крис Ийгълс. Последва гол на Крейг Белъми в 37-ата минута. Той показа изключителната си скорост в ситуацията. Всъщност Ливърпул показваше добра игра в атака, но не материализираше ситуациите си, което изигра лоша шега в крайна сметка.

Втората част бе сравнително равностойна, като Болтън вкара в 50-ата минута. Отново лоша отбрана на Ливърпул не се справи след корнер на Мартин Петров. Дейвид Уитър насочи топката към Стейнсон, който вкара за 3:1. Така Болтън стигна до втората си победа у дома през сезона, като се възползва максимално от лошото представяне на отбраната на Ливърпул.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
80