Нюкасъл подписа със страховит нападател от Бундеслигата


Н. Гавазов

Нюкасъл подписа със страховит нападател от Бундеслигата

Нюкасъл подписа с нападателя на Фрайбург Папис Сисе, съобщава новината Press Association Sport. Както е известно, днес играчът пристигна в Англия, където премина медицински прегледи и според медията, тази вечер е сключил договор със „свраките", като сумата по сделката остава неизвестна. Предполага се, че новината ще бъде официално съобщена в сряда.

Както е известно, 26-годишният сенегалец се смята за един от страховитите нападатели в Бундеслигата. През миналия сезон той вкара 22 гола, а през настоящия се разписа 9 пъти в противниковата врата, с което насочи към себе си погледите на Арсенал, Тотнъм, Блекбърн и Астън Вила, а през миналия сезон едва не премина в Съндърланд.

В момента Сисе се намира в разположение на националния си отбор заедно с нападателя на Нюкасъл Демба Ба, но получи разрешение да лети до Англия, за да завърши своя трансфер. Според източници на Sky Sports, сенегалецът има на разположение точно 24 часа и утре вечер той трябва да се завърне в националния си тим.

Очаква се, че стойността на сделката е около 10 милиона паунда. Фрайбург вече намери заместник на своята звезда, подписвайки миналата седмица със Себастиан Фрайс от Кьолн.

 

  Сподели
212