Байерн Мюнхен вади 8 милиона за Бербатов


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен вади 8 милиона за Бербатов

Около нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отново се появиха спекулации, свързани с бъдещето му на „Олд Тарфорд". Независимо от факта, че наскоро мениджъра на „червените дяволи" Сър Алекс Фъргюсън заяви, че голмайсторът на Висшата лига на Англия за миналия сезон ще остане в Манчестър Юнайтед, Бербо за пореден път бе свързан с преминаване в друг европейски клуб.

Според The Sun, има вероятност българинът да заиграе за Байерн Мюнхен. Изданието посочва, че представители на баварците вече са се свързали с английския шампион, както и с агента на Бербатов. От баварския клуб са изразили желание да си осигурят услугите на Бербатов срещу 8 милиона паунда.

Тази новина идва буквално часове, след като снощи Sky Sports съобщи, че в неделя Бербатов е пътувал до Франкфурт, където е имал среща с представители на бившия си клуб Байер Леверкузен, което засили спекулациите, че българинът е пред завръщането си в немската Бундеслига.

Както е известно, Митко се намира в последната година от настоящия си договор, а Юнайтед не бърза да се възползва от клаузата за едностранно удължаване на неговия контракт. От своя страна Байерн Мюнхен се опитва да вземе нов нападател, тъй като Ивица Олич изрази желание да напусне „Алианц-Арена", което прави трансфера на Бербо в немския гранд твърде възможен, още повече, че по този начин българинът ще има шанс да се бори за трофеи.

 

  Сподели
119