Тотнъм пропусна шанса си да достигне върха (видео)


И. Ангелов

Тотнъм пропусна шанса си да достигне върха (видео)

Отборът на Тотнъм не успя да вземе победа у дома, и позволи на Уулвърхемптън да си тръгне с точка от "Уайт Харт Лейн" днес в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Всъщност гостите дори поведоха в резултата и трябваше Лука Модрич да спасява своите от загубата, като той вкара изравнителното попадение.

Още в 22-ата минута Стивън Флетчър откри след корнер. Ъгловият всъщност не трябваше да бъде даван на първо място, но така отреди страничния рефер в случая. Джонсън надскочи и принуди Фридел да спасява, но вратарят нямаше какво да направи при добавката на Флетчър.

До края на полувремето Уулвс трябваше да реализират още ситуации, след като имаха твърде много на сметката си. В 37-ата минута Кайтли направи пропуск, а Шпорите само се бранеха. Към края на полувремето бе отменен гол на Адебайор поради засада, което отново изглежда грешно решение на страничните рефери. 

Втората част отново започна силно за Уулвс, но Фридел спасяваше ударите на противника. В 51-ата минута дойде попадението на Модрич. Той вкара след пас от Бейл. Шпорите натиснаха и станаха единственият отбор на терена до края на мача, но глухата защита на гостите даде резултат. Домакините бяха удържани и поделиха точките.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
94