Далглиш: Всеки, който идва на Анфийлд ще ни създава проблеми


Н. Гавазов

Далглиш: Всеки, който идва на Анфийлд ще ни създава проблеми

Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш часове преди срещата от Висшата лига на Англия със Стоук Сити се надява неговите възпитаници да продължават да бележат голове, по начина, по който го правят в последните си срещи. В същото време шотландският специалист не пропусна да отдаде заслуженото на своя съперник, който според неговите думи е опасен и силен отбор.

„В последните си домакински мачове вкарахме два и пет гола и в крайна сметка получихме награда, която да си призная е за игра може би по-лоша от тази, която показахме в равенствата си. Във футбола се случват тези неща", заяви Далглиш за BBC Merseyside.

„В момента Стоук провежда фантастичен сезон, още повече, че не е никак лесно да комбинираш успешни мачове в Лига Европа и във Висшата лига. Тони Пюлис е поработил великолепно с отбора си и резултатите са налице. Но който и да дойде тук, ще ни създава огромни главоболия. Ние постоянно трябва да решаваме задачите поставяни от нашите противници. Така, че очаквам хубав, но и много труден мач - Стоук се намира в отлична форма", каза още шотландският специалист.

 

  Сподели
136