Фърдинанд: Имаме толкова проблеми, а вижте къде сме


И. Ангелов

Фърдинанд: Имаме толкова проблеми, а вижте къде сме

Защитникът на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се гордее от вдъхновяващите представяния на тима през тази кампания с оглед множеството контузии, които тормозят състава. Юнайтед в момента е на второ място, на 3 точки зад Ман Сити в Англия. Шампионът обаче имаше много проблеми покрай отсъствието на Флетчър, Клевърли, Андерсон, Смолинг, Видич, Йънг, Гигс и още няколко сред тях, в определена порция на сезона.

Sky Sports цитира: "Не обичаме да се оправдаваме, но вижте какъв състав имахме срещу Блекбърн. Виждате, че много хора се оплакват от съставите си, защото сега се отвори трансферния прозорец. Но ако погледнете колко много от нас отсъстваха през сезона...Ако това се бе случило на всеки друг топ отбор, той нямаше да е тук, където сме ние сега."

"Това говори за силата на отбора ни, и то много. Затова когато съм в съблекалнята съм много щастлив да видя всеки завърнал се. Знаем, че имаме спадове през сезона, както предната седмица, която бе много лоша. Загубихме две срещи, но после дойде мачът с Манчестър Сити."

"Засега е рано да кажем, че имаме психическо преимущество над тях. Борим се за едно и също и се стремим напред. Да се надяваме, че и Сити и Шпорите ще претърпят техните сътресения във формата скоро, за да можем да се възползваме, след като се завърнат някои от контузените."

  Сподели
89