Анри: Арсенал ще се класира в Топ 4


Н. Гавазов

Анри: Арсенал ще се класира в Топ 4

Тиери Анри е уверен, че Арсенал ще направи всичко възможно, за да завърши в топ 4 на Висшата лига. Както е известно, 34-годишният френски ветеран влезе като резерва по време на 1/32-финалната среща от Купата на Англия с Лийдс и само десет минути по-късно отбеляза гол, с което донесе победата на „артилеристите". Анри ще прекара следващите шест и половина седмици на „Емирейтс", след като се съгласи на сделка за краткосрочен наем, която има опция за удължаване на срока.

Бившият капитан на Арсенал смята, че досега е видял достатъчно, за смята, че отбора воден от Арсен Венгер ще се изкачи в таблицата за класиране и в крайна сметка ще завърши в топ 4.

„В момента не сме сред първите четири отбора и е очевидно, че тази година конкуренцията е истински ад, но аз мисля, че този отбор няма да има проблеми да завърши в топ 4. Ако се замислите за начина, по който отбора се завърна след лошия си старт на сезона, мога да кажа, че това е невероятно. Знам, че хората искат повече, но мога да ви уверя, че самите играчи искат това", цитира ВВС думите на Анри.

  Сподели
109